top of page

Bruiloft Rafaël & Annelien

18 08 2020

De grote dag van Rafaël & Annelien,


Wat scheen er een fijne zon die ochtend toen ik bij het ouderlijk huis van Annelien aankwam. Vader en broers waren druk met het ophangen van de versiering. En Midas uit Woerden verzorgde die middag de lunch Mmm...

Annelien werd aangekleed en ondertussen was Rafaël onderweg naar Annelien, maar niet om haar op te halen maar om met familie te lunchen bij Anneliens ouderlijk huis. Even traantjes wegpinken hoor, terwijl het bruidspaar elkaar ontmoetten...


Onderweg naar de fotolocatie regende het pijpestelen, dus naar een boerderij gegaan, maar uiteindelijk bij de trouwlocatie, Hoeve Landzicht in Nieuwer ter Aa, binnen foto's gemaakt. Uiteindelijk kwamen de zonnestralen tevoorschijn en maakten we nog wat foto's bij hekjes en dammetjes in de buurt van de trouwlocatie.


En toen kwamen ze binnen!!

Wauw wat een geloften spraken ze voor elkaar uit, niemand hield het droog zoals je ziet. Een speciaal moment dat de tweelingbroer van Annelien zong voor hun. De ringen werden gegeven en er werd geproost op hun bruiloft!


's avonds werd er heerlijk gegeten van de BBQ. Als een spetterend einde stak iedereen een sterretje aan, voordat het bruidspaar naar huis vertrok.


Trouwlocatie: Hoeve Landzicht, Nieuwer ter Aa


627 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page