top of page

Bruiloft Leendert & Dineke

Op 12-02-2021 trouwden Leendert & Dineke en wat begon te morgen mooi!

Een dag voor hun bruiloft kreeg ik een berichtje van Gerben en Anneke Fotografie of ik de ochtend met Gerben wilde vastleggen.. Wat bijzonder om je 'collega's' zo te kunnen helpen!


In de morgen vertrok ik vroeg naar de bruidegom. Daar trok hij zijn jasje aan en hielp zijn moeder met de corsage. En nee dat gaat niet altijd soepeltjes ;) Uit het raam konden we DE trouwauto zien, wat een bak, mooi rood! Leendert stapte in die geweldige bak en reed ermee naar Dineke.

Bij Dineke aangekomen was het een zenuwachtige boel; Dineke zette de kopjes klaar en sneed alvast het gebak, want een feestdag beginnen zonder taart - Dat kan natuurlijk niet! Voordat we genoten van de bakkunsten van Dineke, klopte Leendert op de deur en ontmoetten ze elkaar.


We reden naar 't Weegje in Waddinxveen en daar deden we de fotoshoot. En die rode bak die moest er natuurlijk mooi op! Daarom maakten we voor de bedanktfoto een aantal foto's. Toen stapte het bruidspaar en trotseerden ze voor een uurtje de kou wat zeker -7 was. Maar de sneeuw maakte voor het bruidspaar niet uit, want Dineke wilde altijd al sneeuw op haar bruiloft. En wat een mooie plaatjes zijn er geschoten...!


Na de fotoshoot bracht ik gauw alle SD-kaartjes naar Anneke in Nederhemert en sjeesde ik naar huis, want ik kon niet wachten om deze echte 'winterbruiloft' MET sneeuw te bewerken.

436 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page