2 jaar Hanne Fotografie

2 jaar geleden stapte ik naar de KVK om mijn bedrijf in te schrijven! Eindelijk was het moment daar... Het werd officieel!!


Het begon allemaal in het prille begin met het vastleggen van mijn neefjes en nichtjes.

Daarna mocht ik een bruiloft-kinderreceptie vastleggen en zo rolde het balletje verder, van shoots naar bruiloften. In 2019 legde ik mijn eerste bruiloft vast in hartje Amsterdam van een mooi stel bij de NDSM-werf. Nu 2 jaar verder ben ik dankbaar voor ieder die voor mijn lens stond en mij hielp in het doorgroeien van Hanne Fotografie!

Dankjulliewel voor het vertrouwen in Hanne Fotografie!!


Op Instagram en Facebook staat er een actie online deze geldt alleen t/m maandag 1 maart!!


Hieronder vindt je allerlei foto's van de jaren 2015-2021 geniet ervan!!

En eet er een taartje op ;)!


36 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven